Hero billede

Solvarme

Solvarme i Holbæk, Slagelse og Roskilde

Et solvarmeanlæg er en god økonomisk, fleksibel og miljøvenlig løsning til opvarmning af vand og bolig. 

 

Derudover fungerer solvarme som supplement til boligens eksisterende energikilde, da solvarmeanlægget reducerer behovet for naturgas, brænde, el og olie.

 

Solvarmeanlægget kan dække op til 70 procent af en boligens samlede behov for varmt brugsvand, og anlægget virker også, når det er overskyet, og dagene er korte.

 

Vi rådgiver om solvarme

Hvis du står over for en om- eller tilbygning, kan solvarme med fordel tænkes ind i konstruktionen fra start.

 

Hos Blinkilde VVS står vi gerne til rådighed lige fra første skitse af solvarmeanlægget til, at det er tilsluttet og fungerer, som det skal.

Vi har stor erfaring med solvarme i blandt andet Holbæk, Roskilde og Slagelse, og vi kommer gerne ud til dig for at se på mulighederne.

 

Hør om mulighederne inden for solenergi

Kontakt os på telefon 72 44 06 66 eller mobil 30 70 05 78 for at høre mere om solvarme. Du kan også kontakt os på e-mail kontor@blinkildevvs.dk.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Havnsø Blinkilde Blik & VVS ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere