Hero billede

Varmepumpe

 

Varmepumpe tilbydes nær Holbæk, Roskilde & Slagelse


Hos Blinkilde VVS installerer, udskifter og reparerer vi varmepumper med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. En varmepumpe er en alternativ energikilde, der eksempelvis kan benyttes i stedet for et oliefyr, naturgas eller fjernvarme.

Vælger du en varmepumpe, gør du både noget godt for miljøet og din økonomi, da det er en rigtig god investering på sigt.

Med andre ord, anbefaler vi ofte vores kunder at vælge en varmepumpe på grund af de mange fordele.

Ønsker du at vide mere omkring varmepumper kan du trykke på linket

https://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/varmepumpelisten


Reparation af varmepumper i Holbæk, Roskilde, Slagelse og omegn


I mange år har vi taget os af varmepumper. Vi klarer både store og små opgaver, og kommer altid gerne ud til boligen eller erhvervsbygningen for at drøfte de forskellige muligheder inden for varmepumpe. I kraft af vores erfaring kan vi sikre dig rådgivning i topklasse.


En varmepumpe er en god investering


Det bliver mere og mere almindeligt at få installeret en varmepumpe

– og det har vist sig at være en god investering i langt de fleste tilfælde.For eksempel har et luft til vand-anlæg ofte tjent sig selv ind efter 7-8 år.

Blinkilde VVS ApS anbefaler ikke kun privatpersoner at skifte til denne form for vedvarende energi – også fabrikker og kontorer vil kunne drage stor nytte af en varmepumpe og samtidig spare penge.

Kontakt os på telefon 72 44 06 66 eller mobil 30 70 05 78 for at høre mere om en varmepumpe. Du kan også kontakte os på e-mail kontor@blinkildevvs.dk.

 

 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Havnsø Blinkilde Blik & VVS ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere