Nyt badeværelse

Hvad enten det er en vandhane, der skal fikses, en varmepumpe eller et større renoveringsprojekt, kan vi stå til rådighed

about
Mange års erfaring

Vi er autoriseret VVS-installatør

Høj kvalitet

Vi udfører altid arbejde vi er stolt af

Gode priser

Vores priser matcher altid markedets

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse nær Holbæk, Slagelse og Roskilde

​Er du blevet træt af det gamle badeværelse, eller flytter du ind et nyt sted, hvor du ønsker en autoriseret VVS-installatør til at klare opgaven med montering af nyt badeværelse, er Blinkilde VVS det oplagte valg.

Er du på udkig efter et nyt badeværelse?

Hvad enten du er privat boligejer eller virksomhedsejer, har vi mange års erfaring inden for levering og montering af nyt badeværelse i Holbæk, Slagelse, Roskilde og omegn. Derfor kan vi være behjælpelige, uanset om du ønsker en simpel eller en mere kompliceret løsning.

Fokus på det gode håndværk

Da badeværelset er et af de rum, du opholder dig meget i, er det vigtigt for os, du får et nyt badeværelse, som på alle måder lever op til dine forventninger. 

​Vi udfører nyt badeværelse med fokus på såvel det gode håndværk og den pæne æstetiske finish.

 

​Ring til os hvis du skal have nyt badeværelse

Vi sørger for at tage dig med i hele processen, så du er inde over alle vigtige beslutninger i forhold til byg og montering af et nyt badeværelse. 

Vi kan løse alle opgaver i totalentreprise, så tøv ikke med at ringe til os allerede idag på telefon 30 70 05 78 eller sende os en mail på: kontor@blinkildevvs.dk.

Har du spørgsmål?

Du kan altid kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Kontakt os