Hero billede

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse nær Holbæk, Slagelse og Roskilde

Er du blevet træt af det gamle badeværelse, eller flytter du ind et nyt sted, hvor du ønsker en autoriseret VVS-installatør til at klare opgaven med montering af nyt badeværelse, er Blinkilde VVS det oplagte valg.

 

Er du på udkig efter et nyt badeværelse?

Hvad enten du er privat boligejer eller virksomhedsejer, har vi mange års erfaring inden for levering og montering af nyt badeværelse i Holbæk, Slagelse, Roskilde og omegn. Derfor kan vi være behjælpelige, uanset om du ønsker en simpel eller en mere kompliceret løsning.

 

Fokus på det gode håndværk

Da badeværelset er et af de rum, du opholder dig meget i, er det vigtigt for os, du får et nyt badeværelse, som på alle måder lever op til dine forventninger. 

 

Vi udfører nyt badeværelse med fokus på såvel det gode håndværk og den pæne æstetiske finish.

 

Ring til os hvis du skal have nyt badeværelse

Vi sørger for at tage dig med i hele processen, så du er inde over alle vigtige beslutninger i forhold til byg og montering af et nyt badeværelse. 

 

Vi kan løse alle opgaver i totalentreprise, så tøv ikke med at ringe til os allerede idag på telefon 30 70 05 78 eller sende os en mail på: kontor@blinkildevvs.dk.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Havnsø Blinkilde Blik & VVS ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere