Hero billede

VVS-arbejde

VVS-arbejde i Holbæk, Roskilde og Slagelse

Hos Blinkilde VVS udfører vi alle former for VVS-arbejde for private og erhverv i Holbæk, Roskilde og Slagelse samt omegn. 

Profesionel udførsel af VVS-arbejde

Vi klarer alt fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til nye badeværelser, solvarme og varmepumper. Er der VVS-arbejde, som kræver akut håndtering, rykker vi hurtigt ud.

Blandt de projekter, vi løser, kan nævnes:

  • Toiletter
  • Vandhaner og blandingsbatterier
  • Håndvaske
  • Luft til vand-anlæg
  • Luft til luft-anlæg
  • Energirigtige løsninger og alternativ energi
  • Varmepumper

Vi løser en bred vifte af VVS-opgaver

Udgangspunktet for alle vores opgaver inden for vores VVS-arbejde er, at kunderne skal være fuldt tilfredse med det resultat, vi leverer. 

Derfor sørger vi altid for at gennemgå alle detaljer, inden vi afslutter et projekt, så vi er sikre på, at alt er, som det skal være. 

Vi sætter en ære i kvalitetsarbejde, hvor der både er tænkt på det solide håndværk og det flotte look.

Kontakt os allerede i dag for en snak om VVS-arbejde på enten telefon 72 44 06 66 eller på mobil 30 70 05 78. Du kan også kontakte os på e-mail kontor@blinkildevvs.dk.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Havnsø Blinkilde Blik & VVS ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere