Hero billede

Blikkenslager

Blikkenslager nær Holbæk, Slagelse og Roskilde

Skal tagrenden tilses, skal altanen afdækkes eller skal der nyt tag på carporten? Som blikkenslager varetager vi en bred vifte af blikkenslager opgaver i Holbæk, Roskilde, Slagelse og omegn.I samråd med dig finder vi frem til, hvad der bedst vil matcher dine ønsker og din økonomi. 

 

Vi har udført blikkenslagerarbejde i mange år og har derfor set lidt af hvert. Også derfor er du sikret en optimal løsning, når du vælger os som blikkenslager.

 

Lokal blikkenslager med fokus på kvalitet

Kvalitet er vores kendetegn, og det bestræber vi os altid på at leve op til, så vores kunder kan blive glade for de løsninger, vi skaber

 

Kontakt os angående blikarbejde

Tag os gerne med på råd tidligt i overvejelsesfasen, så vi som blikkenslager kan være behjælpelige også med de første beslutninger.

Kontakt os allerede i dag, så vi som blikkenslager kan indgå i en dialog om din forestående opgave. Ring idag på telefon 30 70 05 78 og hør meget mere. 

 

Hvis du hellere vil kontakte os skriftligt er du velkommen til sende en mail på kontor@blinkildevvs.dk eller benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Havnsø Blinkilde Blik & VVS ApS må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere